Forældre-barn-Judo
(3-6 år)

Tirsdag kl. 17:00-17:45

Træner: Cathrine Hæstrup (1. Dan)

Judo er en fantastisk sport for børn, fordi den rummer alle de bevægelses-elementer og den nærhed, som børn har brug for. Judobørn får god balance og hurtige reaktioner, og sporten udvikler systematisk hele kroppen både fysisk og neurologisk. Judo er perfekt for børn, der kan lide at bevæge sig og tumle rundt på store måtter. Alle kan få glæde af judo fra de er tre år gamle, og få sportsgrene tilbyder sjovere og mere effektiv træning af motorik og balance for denne aldersgruppe. Børn mellem 3-6 år træner sammen med en forælder. Både børn og forælder møder omklædte i almindeligt træningstøj.

Mere info fås ved:
Karsten Kaspersen
4070 1438 / ssifjudo@gmail.com

Cathrine Hæstrup
Via Facebook Messenger

Judo for begyndere
(6-12 år)

Tirsdag kl. 17:45-19:00

Træner: Rasmus Fabian (1. Dan)
Hjælpetræner: Karen Ehmsen (1. Kyu)

På holdet bliver børnene udfordret på deres motorik, kondition og fysik. De grundlæggende Judo-færdigheder, så som kast og holdegreb arbejder holdet meget med. Trænerne på holdet har en seriøs tilgang til judo som motion og kampsport, men som på resten af klubbens hold er omgangen og tonen altid god og humoristisk ud fra den tankegang, at alle lærer bedst, når de har det sjovt. En del af holdets kæmpere tager til turneringer. Kæmpernes niveau vurderes i forhold til turneringerne, som trænerne anbefaler, og det giver et godt og stærkt sammenhold på holdet.

Efter to års træning og er man 10 år eller ældre kan man rykke op på Judo: Teknik, motion og kamp.

 

Mere info fås ved:
Rasmus Fabian
40 20 76 40 / rasmus@fabian-event.dk

Judo: Teknik, motion og kamp
(+12 år, junior og senior)

Tirsdag kl. 19:00-20:30 og
Torsdag kl.18:00-19:30

Trænere:
Tirsdag: Rasmus Fabian (1. dan) 
Torsdag: Karsten Kaspersen (3. Dan)

Til træning lægges fokus på teknik, kamp og motion. Her bliver kæmperne udfordret med mere avancerede teknikker og motoriske øvelser. På holdet er der en god blanding af meget erfarne, let øvede og nybegyndere. De erfarne kæmpere har her mulighed for virkelig at give den fuld gas, mens de mindre erfarne kan træne på deres niveau og samtidig har mulighed for at lære af de erfarne udøvere og trænere. Her er også god mulighed for god sparring. Derudover er her mulighed for at blive presset til grænsen med konditionstræning, uanset niveau og kondi. Der er altid en rigtig god stemning på holdet samt en gensidig respekt og hensyntagen til de andres niveau.

Mere info fås ved:

Karsten Kaspersen
40 70 14 38 / ssifjudo@gmail.com